Qrucz Tetoválás & Piercing Stúdió, Zalaegerszeg

Rólunk

Kedves Látogató! 

Kapuját 2008 december 1-én nyitotta meg, hogy két testvér kezdhesse meg munkáját ebben a dunántúli kis városban.

A tetoválásokért Kurucz István felelős, aki a művészeti iskolában szert tett tudását és tapasztalatait felhasználva 2007-ben lépett a tetoválók útjára és megbírkózva a szakma és az emberek elvárásaival ez évtől a Magyar Tetoválók Szövetségének tagja.

A testékszerek szakszerű behelyezéséről és fogékszerek felhelyezéséről pedig bátyja, Kurucz Attila gondoskodik, aki 2000 óta munkálatoskodik ebben a szakmában.

Az árak valamivel átlag alattinak mondhatók. Főként ezen művészeti stílusok egyre magasabb fokon űzése valamint a szakmai elismerés, nem főként a profit inspirál minket. E célból is lett kitalálva egy akció, melyről a Hírek menüpontban olvashatsz!

2011 év elejétől a tetoválások a Cheyenne Hawk újgenerációs tetoválógéppel készülnek a Qrucz Tattoo-ban!

Ez a gép a modern kor profi tetoválóinak növekvő elvárásainak felel meg rendkívül precizitásának és erejének köszönhetően. Az ezzel a géppel készült tetoválások fájdalommentesebbek és gyógyulási ideje is csökkent a kisebb irritációnak köszönhetően. Valamint a színek is intenzívebbek maradnak gyógyulás után.

A világvezető, legjobb minőségű szintetikus festékmárkáit és modern felszerléseket használva készülnek itt a tetoválások. A steril, egyszer használatos védőmembránnal ellátott tűmoduloknak köszönhetően pedig teljes mértékben csak tisztán elkészült, minőségi munkák hagyják el a szalont.

Remélhetőleg hasznos és bizalomkeltő információkkal láttalak el! Ha bárminemű kérdésetek van, bátran keressétek fel az illetékeseket -István / Attila- az Elérhetőségek menüpontban feltüntetett számokon illetve e-mail-ben vagy személyesen a stúdióban. 

Szívesen állunk rendelkezésetekre!

További jó böngészést! :) 
 

Qrucz Tattoo

Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról