Qrucz Tetoválás & Piercing Stúdió, Zalaegerszeg

Rólunk

Sziasztok!

Kurucz István vagyok, a Qrucz Tattoo & Piercing Stúdió tetoválója. 

Munka közben 1987 január 29-én, Zalaegerszegen láttam meg a napvilágot. Mióta az eszemet tudom, a különböző művészeti ágakban próbálgatom magam.  Óvodai tempera és gyurma sikereimnek köszönhetően szüleim úgy gondolták, hogy beíratnak a zalaegerszegi Ady Endre rajztagozatos általánosba, ahonnan hatodik után átléptem a hatosztályos művészeti gimnáziumba.

Érettségire való felkészülésemmel párhuzamosan léptem a tetoválás rögös útjára szüleim és főként bátyám biztatására és támogatásának köszönhetően. 2007-ben teljesen autodidakta módon kezdtem ismerkedni a tetoválás világával mindenféle szakmai segítség nélkül. Visszagondolva cseppet sem bánom, mert az általam megszerzett tudást jobban a magaménak érzem, mintha a számba rágta volna valaki.

Művészkép Nem köteleztem el magam egy stílusirányzatnak sem, próbálok minden stílusnak megfelelni és a szakma folyamatosan fejlődő technikai elvárásainak megfelelni. Kedvenc stílusaim közé tartoznak a horror-fantázia (Individuális), fotorealisztika (portrék, élővilág, stb), biomechanika, bioorganika és az orientál (új keleti stílus).

A 2008-as szegedi Sun City Tattoo Expo volt az első találkozó, melyen megjelentem és azóta is látogatom a hazai expókat. A következő budapesti találkozókon megismerkedtem a magyar tetoválás elitjével. Az ők pozitív véleményeik és vendégeim elégedettsége és bíztatására 2008. december 1-én megnyitottam zalaegerszegi szalonunkat testvéremmel, aki a testékszerek szakszerű behelyezéséért felelős. Azóta is barátságos és kulturált környezetben várjuk kedves régi és új vendégeinket. Mindenféle fertőzést kizárva, kizárólag egyszer használatos steril tűkkel és tűmodulokkal, a lehető legtisztábban és a világvezető, kiváló minőségű festékmárkáival dolgozunk.

Munka közben 2011 eleje óta Cheyenne Hawk újgenerációs tetoválógéppel dolgozom, mellyel fájdalommentesebb a tetoválás, gyorsabban gyógyul és nyugodtabb körülmények között készülhet el a tetoválásod!

Valamint szintén ez év elejétől a Magyar Tetoválók Szövetségének tagja lettem, ami azt is jelenti, hogy havonta találkozhattok munkáimmal a Tattoo magazinban!

Ha felkeltettem érdeklődésed, várunk szeretettel szalonunkban profi felszereléssel és szakértelemmel, barátságos környezetben!

Qrucz

Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról Kép egy munkámról